Още проблеми за Барса: Нов нападател се контузи за дълго


Още проблеми за Барса: Нов нападател се контузи за дълго
Снимка: Getty Images/Guliver

3820 0

Френският нападател на Барселона Усман Дембеле ще отсъства от терените в следващите пет седмици поради травма на адуктора, получена при загубата от Атлетик Билбао с 0:1 в първия кръг на Ла Лига, съобщиха испанските шампиони.

„След медицински прегледи, Усман Дембеле бе диагностициран с разстежение в областта на левия адуктор, като се очаква французинът да е извън терените в следващите пет седмици“, сподели клубът на официалния сайт.

Контузията на Дембеле е поредният удар за старши треньора на каталунците Ернесто Валверде, след като нападателят Луис Суарес напусна терена, накуцвайки през първата част при поражението от Билбао с 0:1 в петък.

Лионел Меси също не взе участие в двубоя, след като възстановяваше от травма на прасеца, заради която пропусна предсезонната подготовка на „блаугранас“ в САЩ, но вече е готов за игра. Барса приема у дома Бетис в следващия кръг на Ла Лига в неделя.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Атлетико Мадрид е оттеглило жалбата си относно трансфера на Антоан Гризман (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички