Абсурдна ситуация в Испания: Силесен получи шпалир за това, че изгуби Купата на Краля (СНИМКА)


Абсурдна ситуация в Испания: Силесен получи шпалир за това, че изгуби Купата на Краля (СНИМКА)
Снимка: Guliver/Getty Images

8050 0

В края на миналия сезон отборът на Валенсия спечели малко изненадващо финала за Купата на Краля, след като победи Барселона с 2:1. В онзи мач Яспер Силесен бе на вратата на каталунците за всичките 90', като получи попадения от Кевин Гамейро и Родриго.

През лятото обаче стражът реши да премине в тима на "прилепите", където да получава повече игрово време. През този уикенд Валенсия изигра първия си мач за сезона срещу Реал Сосиедад, които пък им направиха шпалир за спечеленото отличие. Скандалното е, че Силесен бе сред стартовите 11 на Валенсия, което доведе до пресилена усмивка на лицето му, когато излизаше под аплодисментите на съперника.

Барселона пък претърпя изненадваща загуба на старта, а в същото време големите им съперници Реал Мадрид и Атлетико Мадрид спечелиха своите срещи. Така каталунците изостават на три пункта от преките конкуренти за титлата този сезон, а няма да повярвате кога за последно е имало такава разлика между Барса и грандовете от Мадрид. Отговорът на този въпрос ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички