Търпението на Бейл свърши, иска да се махне от Реал Мадрид


Търпението на Бейл свърши, иска да се махне от Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2558 0

Търпението на Гарет Бейл вече се е изчерпало и е категоричен в намерението си да напусне Реал Мадрид през следващото лято. Точно, когато уелсецът започна да намира все по-често място в състава и да възвръща формата си, то бе оставен извън групата за двубоя с Брюж в Шампионска лига.

Никой не е бил наясно с мотивите зад решението на Зинедин Зидан, тъй като Бейл нито е контузен, нито има нужда от почивка. Малко след това Бейл пък намери място в стартовия състав за двубоя срещу Гранада, като това не е най-добрият начин, за да мотивираш даден играч, пише AS.

"Бейл каза "стига"! Уелсецът е разочарован от оставянето си извън групата срещу Брюж и иска да си тръгне през лятото” пише на първата страница на мадридското издание. Поради тази причина играчът е пристигнал и 4 минути преди началото на срещата с белгийците.

През лятото Зидан искаше да се раздели с Бейл, но заради огромната му заплата не се намериха достатъчно кандидати, които да покрият условията. Постепенно от началото на новия сезон Зизу започна да разчита на него, но изглежда, че Бейл отново е обиден от отношението към него.

А какво се случи на Реал в Шампионска лига, непознато в цялата им история досега, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички