Интер позлатява една от звездите си с нов договор


Интер позлатява една от звездите си с нов договор
Снимка: Getty Images/Guliver

2064 0

Един от топ реализаторите на Интер през сезона Лаутаро Мартинес ще получи предложение за нов договор. Аржентинецът има 13 гола в 20 мача във всички турнири до момента през сезона. Силните му мачове през настоящата кампания хванаха окото на Барселона, като „каталунците“ вече го искат за заместник на Луис Суарес.

Затова от Интер ще побързат да обвържат нападателя си с нов контракт. Според информации от Италия Лаутаро Мартинес ще взима 3 пъти по-голяма заплата от моментната си, ако реши да удължи договора си с „нерадзурите“. Играчът е щастлив да бъде част от Интер и за момента няма намерение да напуска клуба. Според новия договор клаузата му за освобождаване ще бъде 111 милиона евро.

Снощи Лаутаро Мартинес и Интер пропуснаха да се разпишат във вратата на Рома, като срещата завърши при нулево равенство. По този начин „нерадзурите“ остават на първата позиция в класирането в Серия А, но могат да бъдат измесетени от шампиона Ювентус, ако „бианконерите“ спечелят довечера срещу Лацио. А ето коя е новата трансферна цел на Интер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички