Солари вдигна мерника на Марсело заради излишно тегло


Солари вдигна мерника на Марсело заради излишно тегло
Снимка: Getty Images/Guliver

1723 0

Треньорът на Реал Мадрид Сантяго Солари не е доволен от физическото състояние на титуляря си в защита Марсело. Според Ël Mundo Deportivo" бразилецът е имал 7 килограма в повече в хода на сезона, като те са се редуцирали до пет. Солари е много ядосан на звездата и това е вероятната причина да не го пусне в игра в мача срещу Севиля снощи.

Вместо Марсело, в дербито започна 22-годишният Серхио Регилон, който асистира на Каземиро за първия гол при победата с 2:0. Бразилецът така и не се появи в игра.

МАРСЕЛО ВСЕ ПО-СИЛНО ЖЕЛАЕ ДА ИГРАЕ ОТНОВО С РОНАЛДО

Заради подобна причина Солари е в конфликт и с полузащитника Иско. Треньорът е заявил пред двамата, че никой от тях няма да "помирише" терен, докато не свали излишните килограми.

През текущия сезон Марсело записа 19 мача за "белия балет", в които вкара 3 гола и даде 3 асистенции. Контрактът на 30-годишния защитник с клуба важи до лятото на 2022 година. Междувременно стана ясно, че Солари може да загуби поста си. Кой искат да го замести лидерите в съблекалнята - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички