"Роналдо трябва да бъде поздравен за това, че напусна Реал"


"Роналдо трябва да бъде поздравен за това, че напусна Реал"
Снимка: Getty Images/Guliver

6069 0

Бившият наставник на Тотнъм и Челси - Андре Вилаш-Боаш, изрази мнение, че неговият сънародник Кристиано Роналдо трябва да бъде поздравен за това, че напусна Реал Мадрид, защото по този начин е рискувал много. 

"Кристиано пое риск, като напусна най-добрия отбор в света. Такъв риск трябва да бъде оценен. Да играеш в Италия и да вкарваш голове не е лесно. Меси все още е в своя клуб - Барселона, който е голям тим. Трудно е да се избира измежду двамата, но съм португалец и разбира се, че подкрепям Роналдо" - заяви Вилаш-Боаш.

Думите му идват малко преди церемонията по връчването на "Златната топка", която ще бъде спечелена от един измежду Роналдо, Меси и Върджил ван Дайк. Това ще се случи на 2-ри декември. Оказва се, че настоящият сезон до този момент е по-добър за Робърт Левандовски в сравнение с най-добрите такива за Роналдо и Меси. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички