Реал не се отказва от Азар, предлага двама свои за белгиеца


Реал не се отказва от Азар, предлага двама свои за белгиеца
Снимка: Getty Images/Guliver

2556 0

Ръководството на Реал Мадрид не се е отказало от голямата си трансферна цел Еден Азар. "Кралския" клуб е готов да предложи двама свои играчи на Челси, за да си осигури услугите на белгиеца, твърди испанското издание "Onda Cero".

"Белия балет" смята да предложи на лондончани двама полузащитници - Иско и Матео Ковачич, като вторият към настоящия момент играе под наем на "Стамфорд Бридж". Припомняме, че "сините" не си осигуриха опция за закупуване в договора на Ковачич, с което Реал изиграха Челси.

Мениджърът на тима Маурицио Сари е доволен от изявите на Ковачич, твърди източник на испанското издание, но въпреки това "белия балет" ще трябва да доплати още към двете имена, свързвани с трансфера. Иско от друга страна се намира в обтегнати отношения с мениджъра на "белите" Сантяго Солари, като напускането му е силно вероятно.

Междувременно стана ясно, че един от офанзивните играчи на Челси е пред трансфер в друг лондонски тим. Кой е играчът и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички