Реал нанася удар на Барса: Вече освобождава място в състава си за Неймар?


Реал нанася удар на Барса: Вече освобождава място в състава си за Неймар?
Снимка: Getty Images/Guliver

10952 0

Реал Мадрид окончателно е взел решение да привлече нападателя на Пари Сен Жермен Неймар и дори вече прави планове да му освободи място в състава за играч извън ЕС. за целта мадридчани търсят къде да пратят под наем Родриго, информира каталунският вестник "Спорт".

В Мадрид са обнадеждени от провала на преговорите на Барселона с ПСЖ за бразилеца. Клубното ръководство е преразгледало финансовата страна на операция "Неймар" и са установили, че трансферът му ще е положителен за клуба по много причини.

Първо, това би нанесло удар на големия им съперник - Барселона, и би подсилило техния отбор. Второ, Неймар ще е полезен за доходите на Реал, тъй като рекламните продукти с неговото име и образ се харчат доста добре. Президентът на "белите" Флорентино Перес отдавна иска бразилския национал на "Сантяго Бернабеу" и вече направи два неуспешни опита да го привлече. А каква е новината относно нападателя, която може да разочарова испанците вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички