Реал Мадрид се договори с Антонио Конте, Лопетеги пред напускане


Реал Мадрид се договори с Антонио Конте, Лопетеги пред напускане
Снимка: Getty Images/Guliver

3397 0

Ръководството на Реал Мадрид се е договорило с италианския специалист и бивш мениджър на Челси Антонио Конте да поеме треньорската роля на "Сантиаго Бернабеу", твърди уважаваното италианско издание "Corriere dello Sport".

Новината идва на фона на третата поредна загуба на "белия балет" във всички турнири от състава на Леванте с 2:1 по-рано днес. Напрежението в щаба на "белите" ескалира, а бъдещето на настоящия селекционер Хулен Лопетеги изглежда под въпрос.

По-рано през деня "BeIN Sports" разкриха, че уволнението на Лопетеги ще бъде обявено официално тази вечер или през утрешния ден. Медиите на Стария континент заговориха все по-усилено за рокада на треньорския пост, но въпреки това треньорът на Реал сподели, че не се притеснява за работата си.

"Синият Титаник" във футбола, който бавно потъва

Антонио Конте бе освободен от длъжността треньор на Челси в края на миналия сезон, а на негово място застана Маурицио Сари. От лятото италианецът е свободен, а сега собственикът на Реал Мадрид Флорентино Перес изглежда, че обмисля варианта именно Конте да поеме ръководството в тима.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички