Реал Мадрид постави цена на Гарет Бейл


Реал Мадрид постави цена на Гарет Бейл
Снимка: Guliver/GettyImages

5992 0

В Реал Мадрид са взели решение, че е време да се разделят с една от звездите си - Гарет Бейл. Мадридчани дори вече се оглеждат за евентуален купувач през това лято на уелския национал, като по този начин се надяват да влязат и свежи пари в касата.

Продажбата на Бейл дори вече е приоритет на "Бернабеу", като шефовете на клуба са поставили и цена на играча - 130 млн. евро. От "Кралския клуб" осъзнават, че цената е висока, но са мнение, че е справедлива предвид ситуацията на трансферния пазар - Неймар бе продаден за 222 млн. евро, Мбапе за 180 млн. евро, Коутиньо за 160 млн. евро, а Дембеле за 120 млн. евро.

Освен това от испанския гранд са на мнение, че английските клубове биха имали голям интерес към Бейл, който бе много успешен в Саутхемптън и Тотнъм. От Реал биха дори склонили и на по-малка сума, или на размяна с някой друг играч. По-голям проблем е заплатата на крилото, който прибира по 15 млн. евро годишно, което с всички такси в Испания нараства до 30 млн. евро.

Междувременно авторитетно френско издание вече изпрати Пол Погба в Реал Мадрид - вижте в този материал повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички