Еден Азар отговори на скандиранията на феновете на Уест Хям, че отива в Реал


Еден Азар отговори на скандиранията на феновете на Уест Хям, че отива в Реал
Снимка: Getty Images/Gulliver

1744 0

Звездата на Челси Еден Азар се опита да опровергае непрестанните информации, че ще напусне заради Реал Мадрид. Белгийският национал е сред приоритетите на "белия балет" за летния трамсферен прозорец. По време на снощния двубой с Уест Хям, завършил 2:0 за "сините" с два гола на Азар, феновете на "чуковете" скандираха "Еден отива в Реал".

Репортер на Sky Sports попита Азар веднага след двубоя дали има нещо вярно и дали привържениците знаят нещо повече, а игачрът отговори "Те грешат", но не заяви, че ще остане и след края на сезона.

"Сега съм концентриран единствено върху Челси до края на сезона. Искам единствено да завършим сезона по добър начин - сред първите четири в Премиър лийг. Пред нас е и Лига Европа. Още има много какво да се направи. След това ще видим”, допълни още белгиецът.

"AS" пише, че шефовете на "Сантиаго Бернабеу" дори знаят от къде ще "припечелят" за привличането на крилото на Челси. Това ще стане с продажбата на двама ненужни в Мадрид, а именно - Матео Ковачич и Хамес Родригес.

Междувременно Еден Азар задмина по голове Кристиано Роналдо във Висшата лига - подробности четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички