France Football побърза да изпрати Пол Погба в Реал Мадрид


France Football побърза да изпрати Пол Погба в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1477 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба е една от големите трансферни цели на Реал Мадрид през това лято. Именно и това се очаква да бъде една от големите саги през лятото, тъй като "червените дяволи" няма да се разделят лесно с френския национал.

Спекулациите за тази сделка започнаха, след като самият Погба публично заяви, че за всеки е мечта да играе в Реал Мадрид и то под ръководството на Зинедин Зидан. Френският специалист също показа, че харесва много качествата на Погба и би искал да го има в състава си.

В тазседмичния си брой пък френският "France Football" посвети първата си страница именно на  Погба със заглавието: "Реалният път. Часът за тръгване". В изданието са посочени причините и възможните развръзки по оста Манчестър - Мадрид с френския халф.

"Трансфер в Реал ще помогне на Погба да направи следващата крачка в кариерата си. Той осъзнава, че участие в Лига Европа с настоящия му клуб няма да е достатъчно да осъществи една негова мечта: спечелване на „Златната топка“, с което да се изравни с евентуалния му нов наставник (б.р. Зинедин Зидан)/  Погба не може да си позволи да прекара най-добрите си години в клуб, който малко или много е забравил какво означава да си Манчестър Юнайтед. Може да си възвърнат този статут някой ден, но халфът не може да чака“, пиша авторитетно издание.

А колко нови играчи се очакват на "Олд Трафорд" за следващия сезон - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички