Притеснителни сигнали от Меси след контузията му срещу Виляреал


Притеснителни сигнали от Меси след контузията му срещу Виляреал
Снимка: Guliver/GettyImages

5683 0

"Не мога да го движа свободно" са били думите на Лионел Меси към физиотерапевта на Барселона Жорди Месайес, докато медицинското лице третираше бедрото на аржентинската звезда. Моментът се случи в края на първото полувреме на двубоя срещу Виляреал, трудно спечелен с 2:1 от каталунците, а №10 не успя да излезе за второто полувреме на срещата. 

Контузията на Ла Пулга е в левия адуктор, а въпреки добрата намеса на Месайес, не е имало вариант, в който Меси да продължи игра. Проблемът в бедрото пък идва по-малко от две седмици след завръщането в игра на аржентинеца. Както е известно, той имаше травма в бедрото и това го принуди да изпусне началото на сезона. 

Това беше първи мач като титуляр за Лео през сезона, което допълнително носи притеснения в каталунския клуб. Все още няма официална информация от страна на Барселона, като Меси не се включи в днешната възстановителна тренировка. За пръв път футболната мегазвезда страда от толкова много контузии, откакто треньор на Барса беше Франк Рийкард. 

Междувременно дискусията дали наградата за "най-добър футболист за 2019 година" на ФИФА е заслужена в полза на Лео Меси. Това очевидно подразни всички на "Камп Ноу" и Барселона публикува 17 причини защо Меси трябваше да спечели (вижте ги в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички