Потвърдено: Зенит преговаря с Барселона за техен играч


Потвърдено: Зенит преговаря с Барселона за техен играч
Снимка: Getty Images/Guliver

20591 0

Руският шампион Зенит преговаря с Барселона за техен играч. Става дума за ненужния на каталунците Малком. Новината бе потвърдена от генералния директор на руснаците Александър Медведев, след като се появи преди часове във вестник "Marca".

"Наистина сме в контакт с Барселона относно трансфера на Малком. Преговорите са в най-активния си етап. 40 милиона евро е сума, която е далеч от реалността", заяви Медведев, цитиран от руски издания.

Според журналиста на La Gazzetta dello Sport Николо Скира, Зенит предлага на бразилеца договор до 2024 година. Самият Малком е съгласен да премине в руския гранд.

Малком премина в Барселона от френския Бордо през лятото на 2018 година. За него каталунците платиха 41 милиона евро. През миналия сезон той записа 24 мача за Барселона във всички турнири, вкара 4 гола и даде 2 асистенции. А на кой английски тим каталунците предлагаха играча вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички