Спряган за Барса сипе извинения, задето нарекъл Меси "син на прост**утка"


Спряган за Барса сипе извинения, задето нарекъл Меси "син на прост**утка"
Снимка: Getty Images/Guliver

11678 0

Барселона се кани да привлече защитника на Реал Бетис Жуниор Фирпо, а вестник AS припомни изнанедваща история с негово участие. През 2012 година, тогава още 15-годишният Фирпо, пожела на Лионел Меси да си счупи краката и нарече капитана на каталунците "син на проститутка". Наложи се на 23-годишния сега доминиканец да се извинява и да се оправдава за думите си, тъй като скоро може да заиграе с аржентинската звезда в един тим.

"Мога лесно да обясня защо се получи така. В това време най-добрият ми приятел беше от Барселона, той беше фен на Меси, защото Лео несъмнено е най-добрият играч в света. За да подразня приятеля си, аз писах в Туитър гадости за Меси. Това са детски игри. Тогава писах глупости и за приятелката ми Джулия, а сега тя е моя жена и майка на дъщеря ми", заяви Жуниор пред изданието.

"На 15 години правите някои неща, когато никой не ви познава. И дори не си мислите, че това може да повлияе на живота ви в бъдеще. Ако някой е обиден от тези туитове и аз трябва да се извиня, ще го направя без проблем. За мен е чест, че вървят слухове за мой възможен трансфер в Барселона. Това е велик клуб, там са събрани възхитителни играчи. Сега мисля за Бетис, но ще видим какво ще се случи занапред", каза още младият защитник. А какъв скандал разпали в Барса новото попълнение Френки Де Йонг вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички