Потвърдено: Солари се завръща в Реал Мадрид


Потвърдено: Солари се завръща в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

3360 0

 

Уволненият преди девет месеца от Реал Мадрид Сантиаго Солари се завръща на работа на “Сантиаго Бернабеу”, съобщи El Larguero. Аржентинецът не сполучи като старши треньор на “белите” и сега ще бъде посланик на кралския клуб. Това не значи, че Солари прекратява треньорската си кариера.
Южноамериканецът очаква нова възможност, за да се завърне на скамейката. Откакто напусна Мадрид, Солари получи множество оферти, но нито една не задоволи изискванията му.

Бившият мениджър на Реал Мадрид Сантяго Солари ще се завърне на работа в клуба, но като посланик, съобщи El Larguero. Само девет месеца след като бе уволнен от позицията треньор заради лоши резултати, Солари отново ще бъде част от "Кралския" клуб.

Това обаче не означава, че Солари прекратява треньорската си кариера. Южноамериканецът очаква нова възможност, за да се завърне на скамейката, където в момента треньор е Зинедин Зидан, но и той не се справя достатъчно убедително в последните месеци.

Откакто напусна Мадрид, Солари получи множество оферти, но нито една не задоволи изискванията му. Солари има над 130 мача с фланелката на Реал Мадрид като футболист, а освен това е бил треньор в юношеските формации на "белите", както и Б отбора на Реал.

 

Само преди няколко дни Солари бе спряган за треньорския пост в клуб от Ла Лига, но до подобен ход не се стигна (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички