Появи се нова, сериозна пречка пред завръщането на Неймар в Барселона

Испанските власти искат да конфискуват 35 милиона евро на суперзвездата на Пари Сен Жермен - Неймар. Причината за това са различни негови данъчни нарушения, съобщава "Marca". Данъчните власти са съобщили на Висшия съд на труда на Каталуния, че ако нападателят получи от Барселона своя неизплатен изцяло бонус за лоялност, той ще бъде изцяло конфискуван. Каталунският клуб дължеше такъв бонус на играча, но трансферът му в ПСЖ ги принуди да не изплащат договорената сума.

Именно този съд трябва да разреши спора между Неймар и Барселона за въпросния бонус. Играчът пък иска да се върне на "Камп ноу" и едно от условията на клуба това да се случи е той да се откаже от претенциите си за бонус лоялност.

В Испания започнаха разследване срещу Неймар, започва и съд с Барселона

Неймар вече отдавна не живее в Испания, но проблемите там за него изглежда, че тепърва предстоят. Данъчните власти са започнали разследване срещу...

И, макар че завръщането на бразилския национал в Барселона бе само въпрос на разбирателство според слуховете, днес това не изглежда толкова сигурно, че ще се случи. В битката за звездата се намеси Ювентус. Вижте в този материал защо парижани са склонни да пуснат най-скъпия си играч в Торино.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!