Почетино не е бил вариант за Реал, ето между кои двама избира Перес


Почетино не е бил вариант за Реал, ето между кои двама избира Перес
Снимка: Guliver/GettyImages

2664 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес все още не се е спрял на окончателен вариант за нов треньор на тима след уволнението на Хулен Лопетеги. След като Антонио Конте отпадна от списъка, а и бе считан за най-големия фаворит, то задачата се усложни още повече. 

Според Marca бившият треньор на Монако Леонардо Жардим е попаднал в списъка с кандидати за поста нов наставник на "белия балет". Изданието твърди, че португалецът е последен в списъка, а в него не фигурира името на мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино, както съобщиха някои медии.

Реал търси заместник на уволнения заради слабите резултати на тима Хулен Лопетеги. Временен треньор в момента е Сантяго Солари, който водеше младежкия отбор на "кралския клуб". Той също е вариант, като приближени до клуба настояват именно той да остане начело на тима. Това може и да стане факт, ако се види подобрение в атмосферата и резултатите на Реал в предстоящите 4 мача. В противен случай ще се стигне до назначението на Леонардо.

Жардим бе начело на Монако от 2014 г. и под негово ръководство тимът от Княжеството завоюва титлата във френското първенство през сезон 2016/17, а в същата кампания стигна и до полуфиналите на Шампионска лига.

Бившият фаворит Конте пък успя бързо-бързо да разгневи Перес с условията си, заради което и няма да бъде наствник на Реал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички