Пике говори за приятелството си с Неймар, както и за евентуалното му завръщане


Пике говори за приятелството си с Неймар, както и за евентуалното му завръщане
Снимка: Getty Images/Guliver

5349 0

Жерар Пике коментира ситуацията с бразилската суперзвезда Неймар. Припомняме, че от Барселона силно желаят да си върнат техничния футболист, но това би било изключително трудно, заради така създалата се ситуация между каталунците и настоящия му клуб - ПСЖ.

"Той е прекрасен играч, който познава съблекалнята, града и клуба. Знам, че ще бъде много трудна операция. Вие знаете нашите приятелски отношения с Неймар. Бихме били щастливи той да се завърне в клуба, но в момента той е част от ПСЖ, а моето мнение не променя нищо. Разбира се, че си комуникираме, но той трябва да говори пред вас за своето бъдеще, а не аз. Имаме лични разговори и не би било коректно да ги разкрия" - заяви Пике.

32-годишният централен защитник подновява сезона с клубния си Барселона след по-малко от 10 дена - на 16.08 (петък) с двубой срещу коравия отбор на Атлетик Билбао. Дали се задава голям проблем на "Камп Ноу", след като този път Меси отказа да поздрави новото попълнение Антоан Гризман. Вижте любопитната ситуация в този материал на SportLive (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички