Пике: Това, че Меси не се разбира с Гризман както с Луис, не значи, че не се разбират


Пике: Това, че Меси не се разбира с Гризман както с Луис, не значи, че не се разбират
Снимка: Getty Images/Guliver

5641 0

Защитникът на Барселона Жерар Пике коментира отношенията между нападателите на тима Лионел Меси и Антоан Гризман. Според французина, двамата не се разбират идеално, а според медийни слухове, аржентинецът не иска бившата звезда на Атлетико (Мадрид) в отбора си.

"Що се отнася до сложните отношения между Меси и Гризман, всички много преувеличават. Лео и Гризи се разбират така, както Лео и Дембеле, или Лео с Педро или Вия. Всичко е наред. Със Суарес те са почти като братя", коментира бранителят, цитиран от "Cadena SER".

"Това, че той не общува с Гризман, както с Луис, не означава, че те не се разбират добре", допълни Пике. Tой коментира и отлагането на Ел Класико, което се случи заради политическото напрежение в Каталуня.

"Мисля, че нямаше нужда да отлагат мача. На испанските стадиони никога не е имало бунтове. Кой казва, че на 18 декември няма да се случи това, което се случи през октомври? Мачът между Реал и Барселона в сряда не е добра идея за страните", категоричен бе играчът. Как наскоро самият Меси коментира отношенията си с Гризман вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички