Ново развитие по трансфера на Алваро Мората


Ново развитие по трансфера на Алваро Мората
Снимка: Guliver/Getty Images

2476 0

Топ историята на летния трансферен прозорец в последните две седмици е преминаването на Алваро Мората от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед. Испанският национал иска повече игрово време, а Жозе Моуриньо му обещава титулярно място и важна роля при "червените дяволи".

Желанието на английския тим за нападателя е много сериозно, което даде шанс на "кралете" да увеличат цената за Мората на 90 милиона евро. Зинедин Зидан иска той да остане, но според последните развития по сагата изглежда, че френският специалист ще загуби най-резултатния си играч от пейката.

По-рано днес съобщихме, че Манчестър Юнайтед вече е постигнал договорка с Реал Мадрид за трансфера на Мората. Английските медии твърдят, че сумата е между 70 и 80 милиона евро, въпреки че "белия балет" не иска да пада под 90 милиона.

Именно това е причината агентът на играча - Хуанма Лопес, да се появи в офисите на "Сантиаго Бернабеу", за да преговаря с Флорентино Перес за изходящ трансфер на едва 24-годишния футболист.

Реал Мадрид си върна Алваро Мората през лятото на 2016 година срещу едва 30 милиона евро. Той вкара 17 гола при завръщането си, въпреки че действаше основно като резерва. Въпреки че му беше обещано повече време през втория му сезон, Реал Мадрид ще предложи нов договор на Карим Бензема, което е ясна индикация, че Мората ще си тръгне през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички