Нито един играч на Реал не иска да напуска, всичко зависи от Зидан


Нито един играч на Реал не иска да напуска, всичко зависи от Зидан
Снимка: Guliver/GettyImages

1333 0

Нито Рафаел Варан, нито, който и да е друг футболист на Реал Мадрид иска да напусне клуба това лято, съобщи Marca. Въпреки че се появиха информации за френския бранител, че иска да напусне "белия балет", то той нито веднъж не е изразил подобно желание пред ръководството на клуба.

Наставникът Зинедин Зидан ще бъде единственият, който ще взима тези решения в бъдеще, като той няма желание да разбива групата, която има, а да развие футболистите, с които разполага. Пример за това е Йоренте, който почти не е използван от френския специалист. Зидан подчерта важността на младия полузащитник да спечели повече време за игра и ако Мадрид реши да го продаде, то ще запазят опцията за повторна покупка.

Футболистите са на мнение, че Реал е перфектният клуб, в който трябва да се развиват и въпреки незадоволителния си сезон, никой не е подал заявка за трансфер. Всеки от тях ще бъде оценен до края на сезона, а последната дума ще има Зидан. Най-упорити са слуховете за напускане на Гарет Бейл, който така и не успява да остави дирята, която всички очакваха на "Сантяго Бернабеу". Според медиите в Англия към него има предложение от китайски клуб, но уелският национал дори не го обмисля.

Същевременно от Реал са убедени, че през лятото ще успеят да подпишат с големите си трансферни цели - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички