Гризман призна: С Меси не сме приятели, комуникираме трудно


Гризман призна: С Меси не сме приятели, комуникираме трудно
Снимка: Getty Images/Guliver

15897 0

Нападателят на Барселона Антон Гризман сподели, че се нуждае от повече време, за да се приспособи към новия клуб след присъединяването от Атлетико Мадрид за сумата от 120 млн. евро.

"Трудно е да се адаптирам на 100% за два месеца. Наскоро пристигнах тук, футболната философия е различна в сравнение с Атлетико и трябва да се науча и подобря в определени зони. Чувствам се комфортно тук, но се нуждая от време, за да се подобря, особено в движението си без топка и въвличането си в играта. Чувствам се добре и съм уверен, но знам, че все още ми липсват няколко неща, за да бъда най-добрата си версия. Мисля, че съм на правия път“, изрази оптимизъм той.

Контузиите на Лионел Меси, Луис Суарес и Усман Дембеле доведоха до това Гризман да играе в шест различни атакуващи партньорства през този сезон, и нападателят добави, че е напълно разбираемо, че все още не е навлязъл в ритъм. „Винаги е по-тежко, когато играчи като Осман, Лео, Луис и Ансу Фати липсват – това означава, че не може да тренирате заедно, така че се опитваме да се справим по най-добрия начин със ситуацията“. Всички четири тима в група F имат по една спечелена точка, като Барса завърши наравно при гостуването на Борусия Дортмунд – 0:0, а Интер измъкна равенство у дома срещу Славия Прага.

Той заяви, че не е приятел с Меси, тъй като и двамата не говорят много. "Меси не е от хората, които говорят много, нито пък аз и е трудно за нас да си комуникираме. Но постепенно нашата връзка ще върви в правилната посока. Ние сме добри момчета и аз съм тук да помогна“.

Вижте в този материал коя е най-актуалната трансферна цел на Барселона.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички