Marca: Зидан ще игнорира провокацията на Бейл

Позирането на Гарет Бейл със знамето с надпис "Уелс, голф и чак на трето място Реал Мадрид не остана незабелязан в мадридския клуб, но са твърдо решени да не отговарят на провокацията на играча. Случката се разигра след двубоя на националния му отбор Уелс срещу Унгария, спечелен с 2:0, благодарение на което "драконите" си осигуриха участие на Евро 2020.

Marca твърди, че Зинедин Зидан няма да отговаря на Бейл, като бил дори по-притеснен от самото представяне на играча. Той ще отнася с него, както с всеки един друг играч и няма да има никакви последствия за офанзивния футболист. Наставникът иска един обединен отбор, а не проблеми, защото е наясно, че те могат да попречат на успехите на тима.

Бейл с безценен съвет към младите звезди на Уелс преди съдбоносния мач

Голямата звезда на уелския национален отбор по футбол - Гарет Бейл, говори преди съдбоносния сблъсък срещу Унгария. Двата тима излизат един срещу...

Не е много сигурно обаче, че феновете на клуба ще го приемат толкова добре. За последно Бейл игра за Реал преди миналат пауза за националните отбори. Това, както и травмата обаче не му попречи да играе за Уелс в последните евроквалификации. А снимка с въпросното знаме - може да видите в този материал.

Още по темата

Please select answer!