Лионел Меси даде зелена светлина на Барселона за нов договор


Лионел Меси даде зелена светлина на Барселона за нов договор
Снимка: Guliver/GettyImages

2454 0

Преди броени дни Лионел Меси имаше искрено интервю, в което призна, че е искал да напусне Барселона през 2013 година. Малко преди това пък президентът на каталунците Хосеп Мария Бартомеу обяви, че в договора на аржентинеца има специална клауза, ма специална клауза, която му позволява да си тръгне от “Камп Ноу” като свободен агент през 2020 г.

"Меси има контракт, който подписа преди две години за още четири. Преди последния сезон 2020-21 той може да напусне Барселона, да се откаже от футбола или да играе където си поиска“, сподели Бартомеу през септември.

Според AS обаче с иказването си пред RAC-1 Меси е дал зелена светлина на каталунците за подновяване на договора. "Моята идея е да остана в Барселона още много години. Винаги съм мислел по този начин и нищо не се е променило. Ясно е, че идеята ми е да приключа с футбола тук. В особена степен заради това, което чувствам спрямо клуба, както и заради моето семейство. Много сме щастливи в Барселона. От дете мечтаех да играя за Нюелс заради това, което футболът означава в Аржентина, но понякога човек трябва да слага семейството на първо място".

Той сподели още, че не знае кога ще започнат преговорите по новия му договор, но потвърди, че няма да има проблем по време на разговорите между неговия баща Хорхе Меси и ръководството клуба. За последно Меси поднови договора си преди 2 години. 

Междувременно Меси откри едни от най-важните си моменти в кариерата - ето кои са те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички