Меси: Последно разговарях с Бартомеу след Ливърпул


Меси: Последно разговарях с Бартомеу след Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2204 0

Звездата на Барселона Лионел Меси сподели, че последният път, когтао е разговарял с президента на клуба е бил миналата година след краха в Шампионска лига от Ливърпул. Той отрече да се меси в трансферната политика на каталунците.

"Последният път, в който разговарях с президента Бартомеу, беше в Ливърпул, а оттогава не сме се срещали. Нямам никакви проблеми с него. Понякога той ме пита за обратна връзка от съблекалнята във връзка с трансфери, както беше с Неймар или Гризман. Не е вярно обаче, че аз решавам кого ще привлечем или кой треньор да работи тук”, заяви Меси

„Моята идея е да остана в Барселона още много години. Винаги съм мислел по този начин и нищо не се е променило. Ясно е, че идеята ми е да приключа с футбола тук. В особена степен заради това, което чувствам спрямо клуба, както и заради моето семейство. Много сме щастливи в Барселона. От дете мечтаех да играя за Нюелс заради това, което футболът означава в Аржентина, но понякога човек трябва да слага семейството на първо място", допълни още той относно своята кариера. 

В същото интервю Меси направи и огромно признание, а именно, че сериозно е обмислял да напусне Испания и Барселона - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички