Лео Меси проговори за загубата, която погуби сезона на Барселона


Лео Меси проговори за загубата, която погуби сезона на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

7404 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси призна, че загубата от Ливърпул в Шампионска лига е объркала и провалила целия минал сезон на неговия тим. Каталунците претърпяха катастрофално поражение от английския гранд в полуфиналите на Лигата на богатите, след което се препънаха във финала на Купата на Краля срещу Валенсия. Все пак "червено-сините" успяха да спечелят поне първенството на Испания, изпреварвайки с 11 точки втория Атлетико (Мадрид).

Запитан как би обобщил миналия сезон на Барселона, след като спечели наградата на ФИФА за най-добър играч на отминалата кампания, аржентинецът заяви откровено:

"Беше странно. Имахме фантастичен сезон като отбор и след това един мач промени всичко. Това беше толкова голямо разочарование, че просто не придадохме никакво значение на Лигата и не се подготвихме правилно за финала на Купата на Краля".

"Това беше голям удар за нас. Тази една игра остави своя отпечатък в сезон, който дотогава беше идеален. бяхме толкова близо до достигането на още един финал в Шампионска лига, но в крайна сметка това беше болезнен сезон за нас", добави Меси за сайта на ФИФА. А какво послание публикува Кристиано Роналдо след награждаването на Меси вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички