Късна драма и много обрати пречупиха Барселона в исторически мач в Ла Лига (ВИДЕО)


Късна драма и много обрати пречупиха Барселона в исторически мач в Ла Лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

7875 0

Испанският шампион Барселона затвърди слабия си старт на сезона с нов неубедителен резултат. Каталунците допуснаха равенство 2:2 като гост на Осасуна в мач от третия кръг на Примера Дивисион. Двубоят на "Ел Садар" бе белязан от два обрата и късна драма, довела и до крайния изход от мача.

Сблъсъкът започна по най-добрия начин за домакините, които поведоха в резултата още в седмата минута след гол на Роберто Торес. В отсъствието на Лионел Меси, Усман Дембеле и Луис Суарес "лос кулес" трябваше да разчитат на Антоан Гризман, Карлес Перес и Рафиня, като последният бе заменен в началото на втората част от Артур. Преди това в игра се появи и 16-годишният талант Ансу Фати, който "възроди" отбора си.

В 51-вата минута Фати изравни резултата. Той пренаписа историята на клуба, превръщайки се в най-младия футболист на каталунците, който се разписва в мач от Ла Лига. 13 минути по-късно и другата резерва Артур успя да се разпише, правейки пълен обрат в мача за 1:2. Така пред каталунците остана трудната задача да опази текущия резултат, но в 81-вата минута празненствата на гостуващите фенове бяха развалени след втори гол на Торес в мача.

Така Барса допусна втора грешка от началото на сезона, след като загуби на старта при визитата си на Атлетик Билбао. Осасуна пък вече е с пет точки от първите си три мача. В следващия кръг новакът гостува на Валядолид, докато Барса приема у дома Валенсия.

А какъв бе коментарът на Луис Суарес по отношение на трансферната сага около Неймар - четете в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички