Суарес: Неймар трябва сам да вземе решение за бъдещето си


Суарес: Неймар трябва сам да вземе решение за бъдещето си
Снимка: Getty Images/Guliver

12389 0

Нападателят на Барселона - Луис Суарес, също коментира постоянните спекулации около бъдещето на Неймар и евентуалното му завръщане. Според него бразилецът трябва да получи малко време за размисъл и сам да вземе важното решение.

"Знам, че Неймар има труден момент. Той трябва да бъде оставен сам заедно с близките си и да вземе решение какво точно иска", заяви уругваецът, който лекува травма, получена още в първия кръг на Ла Лига.

Той призна, че никога не е изпитвал някакви съмнения дали трябва да напуска Барселона. "В нито един момент не съм обмислял да напускам. Тук съм да помогна на клуба, в най-добрия отбор в света съм. Печелил съм Шампионска лига, както и Копа Америка с Уругвай. Не мога да искам повече", допълни нападателят.

Спортният директор на ПСЖ - Леонардо, пък призна, че първата оферта на каталунците за Неймар е била отхвърлена. Ето от какво зависи да се стигне до сделка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички