Къде да гледаме Ел Класико - Барселона срещу Реал Мадрид?


Къде да гледаме Ел Класико - Барселона срещу Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images/Guliver

13267 0

Голямото събитие днес на спортната сцена е сблъсъкът между Барселона и Реал Мадрид в 10-ия кръг на испанското първенство. Двата испански гранда се изправят един срещу друг без досегашните си основни оръжия в този сблъсък - Реал е без Кристиано Роналдо, който вече е играч на Ювентус, а Барселона е без Лионел Меси, който си счупи ръката в дербито със Севиля.

Дербито на стадион "Камп ноу" ще започне в 17,15 часа и ще можете да го гледате на живо по MAX sport 3 или Sport+. Тези от вас, които нямат тази възможност, могат да следят сблъсъка Барселона - Реал Мадрид на живо в SportLive.bg.

В двубоя, който е първи през сезона в Ла Лига, домакините ще потърсят своето утвърждаване като фаворити за спечелването на титлата в Испания отново. Каталунците се съвзеха след лоша серия в шампионата, продължила 4 мача, като победиха с 4:2 силния съперник Севиля.

Мадридчани пък все още са в изумително слаба серия - нямат победа в 4 последователни мача, в които са спечелили само 1 точка. Плюс това, едва в последния кръг - в мача срещу Леванте, "белите" съумяха да вкарат гол и така записаха 465 минути без отбелязано попадение, което е антирекорд за клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички