Изненадваща сделка на трансферния пазар между Байерн Мюнхен и Реал Мадрид


Изненадваща сделка на трансферния пазар между Байерн Мюнхен и Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

3535 0

Ръководствата на Байерн Мюнхен и Реал Мадрид са много близо до нова сделка помежду си, след като до миналия сезон Хамес Родригес играеше за германския гранд. Двата тима отново са напът да сключат сделка за отдаване под наем, но този път набелязаният от баварците футболист е Алваро Одриосола. 

Десният бранител на Реал Мадрид получава редки шансове за изява на терена заради силната форма на Дани Карвахал, а и изглежда, че контузиите на опитният защитник са в миналото и той е сред най-често използваните титуляри от страна на Зинедин Зидан. Това не оставя игрово време за Одриосола. 

Ръководството на Реал обаче няма никакво намерение да го продава. Младокът е част от дългосрочната стратегия на "белия балет" и защитникът може да бъде отдаден единствено под наем. 24-годишният играч има позволение да премине в Байерн под наем и не взе участие в последната тренировка на "кралете", за да вземе решение за бъдещето си. 

Германските издания "Bild" и "Kiker" смятат сделката за сключена, като Одриосола се очаква да пристигне в Мюнхен в най-скоро време. Той ще играе в тима под наем за 6 месеца, като почти сигурно е, че няма да има опция за откупуването му. 

Ако сделката се провали поради някаква причина, десният бранител може да премине под наем в Севиля или Атлетик Билбао, които също са изявили желание да привлекат бившия младежки национал на Испания.

Междувременно, "кралете" не изглеждаха като отбор, който ще е активен по време на зимния трансферен прозорец, но въпреки това официално Реал Мадрид уреди страхотен трансфер (подробности вижте тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички