Изгряващата звезда на Реал изуми с техниката си, скъсаха му фланелката (ВИДЕО)


Изгряващата звезда на Реал изуми с техниката си, скъсаха му фланелката (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2729 0

Младият нападател на Реал Мадрид Винисиус демонстрира впечатляваща техника по време на двубоя между юношите до 20 години на Бразилия и Колумбия. Мачът завърши при резултат 0:0, но изгряващата звезда на "белия балет" не пропусна да изуми публиката с изявите си.

Винисиус преодоля по елегантен начин краен бранител, а след това центрира остро, след което едва не се стигна до гол. В по-късен етап от срещата бразилецът дори се оказа със скъсана фланелка, след като противников играч отново не успя да спре находчивия нападател. Това доведе и до жълт картон за колумбиеца, извършил нарушението.

Бразилецът е едва на 18 години, но въпреки това започна да се включва активно в мачовете на "кралския" клуб. Той пристигна на "Сантиаго Бернабеу" през изминалото лято, но бившият мениджър на "белите" Хулен Лопетеги не го използваше в мачовете на тима. След назначаването на Сантяго Солари, Винисиус започна да влиза все по-често в игра.

Междувременно друг младок на Реал Мадрид сподели, че е таил надежди, че може да остане на "Сантиаго Бернабеу", където да бъде налаган сред титулярите. Кой е играчът и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички