Кафу посочи кой е най-вероятният наследник на Роналдо в Реал


Кафу посочи кой е най-вероятният наследник на Роналдо в Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

1992 0

Легендарният бразилски футболист Кафу каза много силни думи на похвала за нападателя на Реал Мадрид Винисиус Жуниор. Според него 18-годишния играч го чака голямо бъдеще във футбола.

"Винисиус не е звезда на Реал в момента, но скоро ще бъде. Всъщност никой никога няма да може да замени Кристиано Роналдо, тъй като той е уникален, създаде невероятно наследство за клуба. Но това, което виждам във Винисиус също е специално. Вярвам, че той е най-добрият кандидат да замени Роналдо и да завладее света заедно с Реал", заяви бразилецът, цитиран от AS.

ШЕФ В РЕАЛ МАДРИД: СИЛНИ СМЕ И БЕЗ РОНАЛДО

"Това отнема много време и много упорита работа. Винисиус не трябва да бъде сравняван с Роналдо. Кристиано си е Кристиано, с цялата си история в Реал. Той спечели всичко възможно тук. Винисиус трябва да следва стъпките му. Той може да стане новият Кристиано, но ще трябва доста да се поизпоти, за да се случи", каза още Кафу.

Според слуховете Реал има други планове за младока, които ще го отдалечат от успехите с клуба. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички