Младок на Реал: Надявах се да остана на "Сантиаго Бернабеу"


Младок на Реал: Надявах се да остана на "Сантиаго Бернабеу"
Снимка: Getty Images/Guliver

2241 0

Играчът на Реал Мадрид Мартин Йодегаард сподели, че е имал надеждата да остане на "Сантиаго Бернабеу" през новия сезон, а да не бъде отново отдаван под наем. В момента норвежецът се подвизава с екипа на холандския Витес.

 

"Надявах се да остана в Мадрид през този сезон и да намирам място в състава. Тренирах цяло лято с отбора и изиграх минути по време на подготовката.
В края на краищата обаче клубът реши да ме прати под наем. Това не ми хареса, но трябва да го приема някак. Пътят е дълъг и имам увереността в себе си. Знам, че трябва да работя здраво и да се уча. Имам ясна цел. Искам да изпълня договора си с клуба"

"Надявах се да остана в Мадрид през този сезон и да намирам място в състава. Тренирах цяло лято с отбора и изиграх минути по време на подготовката. В края на краищата обаче клубът реши да ме прати под наем", сподели Йодегаард, като подчерта, че не е останал особено доволен.

"Това не ми хареса, но трябва да го приема някак. Пътят е дълъг и имам увереността в себе си. Знам, че трябва да работя здраво и да се уча. Имам ясна цел. Искам да изпълня договора си с клуба", добави още норвежецът.

Йодегаард се превърна в най-младия играч на "кралския" клуб, който е играл за тима. Норвежецът се появи в игра с бялата фланелка през сезон 2014/2015, но от тогава досега така и не успя да пробие в първия отбор на тима, като бе изпращан под наем в Хееренвеен и Витес, а също така игра и за Б отбора на "белите".

Междувременно стана ясно, че още един играч на "белия балет" ще отсъства от футболните терени. Контузеният футболист ще пропусне следващите мачове на тима до Коледа. Вижте повече подробности в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички