Икер Касияс разкри подробности около спора с Жозе Моуриньо в Реал Мадрид


Икер Касияс разкри подробности около спора с Жозе Моуриньо в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2957 0

Легендарният бивш капитан на Реал Мадрид Икер Касияс повдигна завесата за спора си с тогавашния треньор на тима Жозе Моуриньо. Специалния бе начело на "белия балет" между 2010 и 2013 година, като в този период донесе една титла и една Купа на Краля във витрините на "Сантяго Бернабеу".

Въпреки че Реал спечели титлата със 100 точки в актива си и 121 забити гола по пътя към трофея, Моу така и не се превърна в любимец на феновете по време на престоя си. Една от причините за това бе, че Касияс бе заменен от Диего Лопес, а причината за това - близките отношения на испанския вратар с част от испанските играчи на Барселона.

"По време на престоя си той развали отношенията между голяма част от играчите. Това не е добре за него, тук не става въпрос за мен, нито за клуба. Ако днес това ми се случи отново, този път ще стана и ще протестирам срещу решенията му. Тогава реших да си мълча заради уважението ми към Реал Мадрид. До днес никой не е пожелал да говори за престоя на Моуриньо в Реал Мадрид. Мисля, че така е по-добре и е по-добре така да остане", споделя Икер Касияс.

КАСИЯС: ЩЕ КАЖА "ДА" И НА РЕАЛ, И НА ИСПАНИЯ, АКО МЕ ПОКАНЯТ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички