Касияс: Ще кажа да и на Реал, и на Испания, ако ме поканят


Касияс: Ще кажа да и на Реал, и на Испания, ако ме поканят
Снимка: БГНЕС

1466 0

Вратарят на Порто Икер Касияс разкри, че мечтае да се завърне в Реал Мадрид, където се превърна в легенда. Вчера след анкета на сайта на вестник AS стана ясно, че феновете на националния отбор на Испания искат 37-годишният Икер да пази отново за "Ла Фурия".

"Ще се радвам, ако ми се обадят от националния отбор ме помолят да се върна. Ако ме потърсят от Реал? Ще кажа "да, разбира се". Не мога да забравя мястото, където съм израснал. Въпреки това смятам, че решението да напусна Реал е било правилно. Ако бях останал, всичко можеше да свърши зле", заяви испанецът, цитиран от "L'Équipe".

КАСИЯС РАЗКРИ КЪДЕ ИСКА ДА ЗАВЪРШИ КАРИЕРАТА СИ

Вратарят играеше за Реал от 1998 до 2015 година и записа повече от 500 мача за гранда от Мадрид. През настоящия сезон Касияс се справя чудесно: в 14 мача за Порто е допуснал само 6 гола. Любопитен факт е, че Икер е допуснал най-малко попадения от тримата повикани в националния отбор вратари за мача в Лига на нациите срещу Хърватия (2:3) и контролата с Босна и Херцеговина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички