Йозил обясни защо Роналдо и до днес му е сърдит


Йозил обясни защо Роналдо и до днес му е сърдит
Снимка: Getty Images/Guliver

5466 0

Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил разкри, че звездата на Ювентус Кристиано Роналдо все още му е сърдит. Причината за това е продажбата на германеца с турски произход от Реал Мадрид в Арсенал по времето когато и двамата играеха на "Сантяго Бернабеу". За ключовия си играч "белите" прибраха около 50 милиона евро.

"Продажбата на Йозил е много лоша новина за мен. Той най-добре от всички знае моите движения в наказателното поле. Много съм ядосан, че Йозил напуска" - това са били думите на Роналдо след новината за раздялата с бившия германски национал.

ОЩЕ ЕДНА ЗВЕЗДА НА РЕАЛ ИСКА ДА ПОСЛЕДВА РОНАЛДО В ЮВЕНТУС

"През уикенда бях сигурен, че ще остана в Реал Мадрид, но после разбрах, че треньорът или ръководството на клуба не вярват в мен", добави Йозил.

"Аз съм от тези играчи, за които е важно да знаят, че вярват в тях. Именно това стана причина за преминаването ми в Арсенал, тъй като чувствах, че съм необходим на този клуб", завърши халфът.

Наскоро стана ясно, че звездата на "артилеристите" е отказал луди пари, за да остане в Арсенал. Повече по темата четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички