Играч на Реал Мадрид „ухажва“ Мбапе


Играч на Реал Мадрид „ухажва“ Мбапе
Снимка: Getty Images/Gulliver

2778 0

По всичко личи, че сагата с евентуалния трансфер на Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен в Реал Мадрид едва сега започва. След като наскоро младията френски нападател получи похвали от сънародника му и мениджър на Реал Мадрид Зинедин Зидан, сега един от играчите на „Кралския клуб“ също отправи похвали към футболиста на ПСЖ. Става въпрос за десния бек на „Белия балет“ Даниел Карвахал.

„Всички сме виждали това, което той може да прави. Той е един от топ играчите в света и ще се радвам, ако имам възможност да играя с него в един отбор. Реал Мадрид е клуб, в който най-добрите футболисти трябва да играят най-силните си години“ каза 27-годишният испански бранител. В същото време обаче Пари Сен Жермен нямат никакво намерение да пускат своя играч и са готови да удължат договора му до 2022-ра година.

През този сезон Мбапе, който ще навърши 21 идната седмица, има 7 гола и 4 асистенции в 10 мача във Френската Лига 1. Наскоро младият френски нападател отбеляза своя гол номер 100 в кариерата си. А ето какво каза Мбапе по повод евентуален трансфер в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички