Мбапе: Реал Мадрид ще ме почакат


Мбапе: Реал Мадрид ще ме почакат
Снимка: Guliver/GettyImages

2773 0

Тази седмица отборът на Пари Сен Жермен гостува на Реал Мадрид на „Сантиаго Бернабеу“ в мач от груповата фаза на Шампионската лига. Освен заради самия залог в двубоя, срещата бе интересна и поради факта, че младата звезда на ПСЖ Килиан Мбапе се изправи срещу „Кралския клуб“. Мбапе е обект на сериозен интерес от страна на „Лос Бланкос“ и мачът между двата тима бе удобен момент отново да се засилят спекулациите относно неговото преминаване на „Бернабеу“.

Парижани продължават с опитите си да накарат 20-годишният футболист да подпише нов договор и да остане на „Парк Де Пренс“. От своя стана, пък Зинедин Зидан също ухажва Мбапе и се надавя да бъде настаник на сънародника си в най-скоро време. След равенството 2:2 между Реал и ПСЖ вицепрезидентът на бившия клуб на Мбапе Монако Вадим Василев коментира ситуацията с Мбапе и „Кралския клуб“. „ Когато той беше още в Монако, пристигна оферта от Реал Мадрид. Килиан ми каза „Вадим, много е рано за мен. Не съм играл за повече от година в страната си. Аз съм от Париж и не искам да напускам родината си за момента. Искам да се развия като играч. Реал Мадрид ще трябва да ме почакат“ сподели Василев.

Килиан Мбапе ще трябва да реши какво да прави с бъдещето си в следващите месеци. Единият вариант пред него е да преподпише с Пари Сен Жермен, получавайки сериозно повишение на заплатата, а другият – да играе за най-успешния клуб в Европа. А дали френският нападател не загатна за бъдещето си с тази снимка?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички