Гризман призна пред ръководството причината да напусне Атлетико


Гризман призна пред ръководството причината да напусне Атлетико
Снимка: Guliver/GettyImages

4194 0

Тема №1 в испанския футбол в последните дни е напускането на Антоан Гризман. Само година, след като се врече във вярност на Атлетико (Мадрид), френският ас се отметна от думата си и настоя да напусне в момента, в който освобождаващата му клауза падна от 200 на 120 милиона евро.

Според информация на радио "Marca", Гризман е бил откровен пред шефовете и треньора на Атлетико, заявявайки че причината за напускането му е Лионел Меси. Както е известно, именно Барселона е фаворит за подписа на световния шампион, но каталунците ще трябва да платят пълната клауза, в противен случай столичани няма да го пуснат на "Камп Ноу".

Антоан Гризман се сбогува с Атлетико Мадрид, но все още не е обявил името на новия си отбор. Сапунената опера около френския футболист се очаква да продължи поне до 1 юли, когато освобождаващата клауза в договора му ще стане от 200 милиона евро – 120 милиона евро.

"Нямаше как да кажа "не" на Лионел Меси“, казал Гризман пред спортния директор Хил Марин и Диего Симеоне. Само преди година нападателят каза "не" на каталунците, но явно втори път не е успял да го направи. Междувременно Атлетико вече има фаворит за заместник на Гризман (кой е той, вижте в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички