Гризман не се забави и нарече Атлетико Мадрид "жалки"

Новата звезда на Барселона Антоан Гризман направи доста скандално изказване относно отборът, който го изстреля високо във футбола. Само преди няколко дни френският национал бе обявен за играч на каталунския гранд, който плати откупната клауза в размер на 120 милиона евро.

След обявената сделка от Атлетико Мадрид обявиха, че ще подадат оплакване до ФИФА за това, че играчът е "стиснал ръце" с Барселона много по-рано от обявеното, което според договора му значи, че на "Уанда Метрополитано" трябва да получат 200 милиона евро за сделката.

Гризман: Не се срамувам от действията си, ако дължа извинение - ще го дам на терена

Новата суперзвезда на Барселона Антоан Гризман бе официално представен с екипа на каталунците и с новия си номер на терена. Той сподели, че не се...

"Реакцията на Атлетико е жалка. Отидох много по-рано да говоря с тях и то нарочно. Исках да могат да се подготвят за бъдещето и да не останат изненадани. Имахме договорка, но тя се промени, което се случва и трябва да го приемат", сподели Гризман.

Вчера Барселона официално представи новата си звезда пред медиите, като той изненада с любопитния си избор на номер. Повече по темата - тук.

Още по темата

Please select answer!