Гризман: Не се срамувам от действията си, ако дължа извинение - ще го дам на терена


Гризман: Не се срамувам от действията си, ако дължа извинение - ще го дам на терена
Снимка: https://www.fcbarcelona.com/en/

3778 0

Новата суперзвезда на Барселона Антоан Гризман бе официално представен с екипа на каталунците и с новия си номер на терена. Той сподели, че не се срамува от своите действия около своя трансфер. Французинът напусна Атлетико Мадрид, будейки сериозни критики относно поведението си, а "дюшекчиите" дори се заканиха да съдят Барселона заради Гризман (подробности четете тук).

"Имам само думи на адмирации и уважение към Атлетико. Мисля, че дадох всичко от себе си на терена, не изпитвам никакъв срам. Правил съм много лоши неща в миналото, но не съм си играл с никоя от страните. Най-важното е, че накрая сме заедно. Изпълнен съм с ентусиазъм да облека тази фланелка. Ако трябва да моля за извинение, ще го направя на терена. Там говоря най-добре", заяви Гризман.

Както е известно, Гризман бе желан от Барселона и през миналото лято, но тогава французинът заяви, че остава на "Уанда Метрополитано". На въпрос какво е склонило да промени решението си за една година, Гризман отговори: "Първо, защото семейството ми трябваше да се премести, имах дъщеря в училище, жена ми беше добре там, аз също. Не бях готов за тази крачка. Тази година беше различно."

А каква откупна клауза сложиха от Барселона на Гризман - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички