Гризман: Неймар е страхотен играч, но...


Гризман: Неймар е страхотен играч, но...
Снимка: Getty Images/Guliver

6318 0

Новото звездно попълнение на Барселона - Антоан Гризман, сподели мнението си относно евентуалното завръщане на Неймар в каталунския клуб. Припомняме, че самият французин е от съвсем скоро на "Камп Ноу" след трансфер от Атлетико (Мадрид), който съвсем не премина без проблеми, които дори продължават да се развиват.

"Първо трябва да го осъществим. Страхотен играч е, но ще бъде труден трансфер. Имал е няколко контузии, но е на невероятно ниво. Имаме още Дембеле, Коутиньо и Малком, които също са важни играчи за нас, така че, да се надяваме, че ще постигнем велики неща с тях" - заяви Гризман относно Неймар и възможния му трансфер.

Преди няколко дни, пък, се появиха повече от любопитни слухове, според които от ПСЖ са съгласни да пуснат звездата си в Ювентус, а "бианконерите" да им предоставят свой диамант. А най-актуалната информация е, че Реал Мадрид шокиращо може да отмъкне Неймар изпод носа на кръвния враг от Барселона, като сделката би била огромна сума + играч на "кралския клуб". Вижте повече в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички