Атлетико се обърна към Ла Лига по казуса "Барса и Гризман"

От Атлетико (Мадрид) са се обърнали към ръководството на Ла Лига във връзка с казуса с трансфера на Антоан Гризман в Барселона. "Дюшекчиите" твърдят, че конкурентът им за титлата в Испания трябва да им плати още 80 милиона евро по трансфера на нападателя.

ОТ "Уанда Метрополитано" са изпратили своето заявление до Ла Лига и до Испанската футболна федерация. Клубът обмисля да изпрати жалба и до ФИФА, въпреки че световната централа уведоми клуба, че тази ситуация не влиза в нейната юрисдикция.

Атлетико мисли да съди Барса, иска 200 млн. евро за Гризман

Атлетико (Мадрид) е недоволен от ситуацията с трансфера на голямата им звезда Антоан Гризман в Барселона. Днес в офиса на Ла Лига представител на...

Произнасянето на Ла Лига ще бъде затруднено от факта, че в ръководството членуват както представители на Атлетико, така и на Барселона. Изслушването е насрочено за четвъртък. Както е известно, претенциите на "дюшекчиите" са заради разкритието им, че каталунският клуб се е разбрал с Гризман още през март, когато откупната му клауза беше 200 милиона евро. След първи юли тя падна до 120 милиона. А как обиди французинът бившия си клуб вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!