Гризман: Не се срамувам от действията си, ако дължа извинение - ще го дам на терена

Новата суперзвезда на Барселона Антоан Гризман бе официално представен с екипа на каталунците и с новия си номер на терена. Той сподели, че не се срамува от своите действия около своя трансфер. Французинът напусна Атлетико Мадрид, будейки сериозни критики относно поведението си, а "дюшекчиите" дори се заканиха да съдят Барселона заради Гризман (подробности четете тук).

"Имам само думи на адмирации и уважение към Атлетико. Мисля, че дадох всичко от себе си на терена, не изпитвам никакъв срам. Правил съм много лоши неща в миналото, но не съм си играл с никоя от страните. Най-важното е, че накрая сме заедно. Изпълнен съм с ентусиазъм да облека тази фланелка. Ако трябва да моля за извинение, ще го направя на терена. Там говоря най-добре", заяви Гризман.

Знаете ли защо Антоан Гризман играе само с дълги ръкави?

Отборът на Барселона обяви дълго чакания трансфер на Антоан Гризман вчера. Каталунците платиха откупната клауза на играча в размер на 120 милиона...

Както е известно, Гризман бе желан от Барселона и през миналото лято, но тогава французинът заяви, че остава на "Уанда Метрополитано". На въпрос какво е склонило да промени решението си за една година, Гризман отговори: "Първо, защото семейството ми трябваше да се премести, имах дъщеря в училище, жена ми беше добре там, аз също. Не бях готов за тази крачка. Тази година беше различно."

А каква откупна клауза сложиха от Барселона на Гризман - вижте тук

Още по темата

Please select answer!