Атлетико мисли да съди Барса, иска 200 млн. евро за Гризман

Атлетико (Мадрид) е недоволен от ситуацията с трансфера на голямата им звезда Антоан Гризман в Барселона. Днес в офиса на Ла Лига представител на французина е внесъл сумата от 120 милиона евро за разтрогване на контракта му с гранда от Мадрид. Именно тази сума бе вписана в контракта на нападателя с "дюшекчиите".

Както е известно, до скоро откупната клауза на Гризман бе 200 милиона евро, но от 1-ви юли тя падна до 120 милиона. Именно това чакаше шампионът на Испания, за да пристъпи към трансфера, който чака от поне една година.

Барселона може да представи Гризман без присъствието на фенове

Трансферът на Антоан Гризман в Барселона ще се състои, но представянето му на "Камп ноу" може да премине без присъствието на фенове, информира AS...

В Атлетико смятат обаче, че Барселона е договорила трансфера на нападателя преди тази дата и настоява да получи 200 милиона евро за своя играч.

Нещо повече: "Дюшекчиите" обмислят да подадат на съд Барселона. Гризман обяви, че напуска техния клуб на 15 май, а трансферът му на "Камп ноу" бе обявен почти два месеца по-късно. Вижте в този материал каква откупна клауза вписаха в договора му вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!