Фърдинанд за Роналдо: Има личен екип от 10 души, всеки допринася за формата му

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд говори за бившия си съотборник при "червените дяволи" - Кристиано Роналдо. Англичанинът сподели още един фактор за формата на португалеца, въпреки възрастта му.

"И сега, и преди той е бил на върха. Той е сред двамата най-добри играчи в света за над десетилетие. Той е първият човек, когото виждам да инвестира в свой личен екип. Бях в дома му и пред главната стая имаше около 10 души. Попитах го какви са тези хора. Един е бил готвач, друг отговаря за физическата подготовка, трети е личен треньор. На правилния път е - инвестира за екип, който да се грижи за тялото и психическата му нагласа, за да се представя на най-високо ниво" - заяви Фърдинанд.

Сари обясни защо смени Роналдо и го извади от равновесие

На треньора на Ювентус Маурицио Сари му се наложи да влиза в обяснителен режим, след като в мача срещу Локомотив (Москва) в Шампионска лига снощи...

Той, също така, допълни, че би посъветвал по-младите, ако имат възможност, да инвестират в същото, точно както Роналдо го прави. А защо Ювентус e отказал да настани Роналдо в най-луксозната стая на хотела в Москва - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!