Ювентус отказал да настани Роналдо в най-луксозната стая на хотела в Москва


Ювентус отказал да настани Роналдо в най-луксозната стая на хотела в Москва
Снимка: Getty Images/Gulliver

9106 0

За визитата на Ювентус в Москва по повод мача с местния Локомотив в Шампионска лига на италианския клуб е било предложено да наеме най-луксозната стая в избрания от тях хотел за суперзвездата си Кристиано Роналдо. "Бианконерите" обаче са отказали. Това обяви журналистът Нобел Арустамян.

"Щом Ювентус си избра хотел (на инспекция в Москва още през октомври дойде вицепрезидентът на клуба Павел Недвед), мениджърите на хотела веднага предложиха най-добрата стая на Кристиано Роналдо. Ювентус обаче категорично отказа: всички играчи на отбора живеят в еднакви стаи", пише "Спорт Експрес", като се позовава на Арустамян.

Изданието съобщава още, че Ювентус е избрал хотел в близост до стадиона, а не в луксозен такъв. Роналдо е дошъл в Москва съпровождан от трима охранители: клубен, личен и от застраховката. Служителите по сигурността са дошли в руската столица няколко седмици преди мача и са разработили маршрутите на Ювентус из града: летище, хотел, стадион. Как Роналдо промени Ювентус изцяло вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички