Ювентус отказал да настани Роналдо в най-луксозната стая на хотела в Москва


Ювентус отказал да настани Роналдо в най-луксозната стая на хотела в Москва

8026 0

За визитата на Ювентус в Москва по повод мача с местния Локомотив в Шампионска лига на италианския клуб е било предложено да наеме най-луксозната стая в избрания от тях хотел за суперзвездата си Кристиано Роналдо. "Бианконерите" обаче са отказали. Това обяви журналистът Нобел Арустамян.

"Щом Ювентус си избра хотел (на инспекция в Москва още през октомври дойде вицепрезидентът на клуба Павел Недвед), мениджърите на хотела веднага предложиха най-добрата стая на Кристиано Роналдо. Ювентус обаче категорично отказа: всички играчи на отбора живеят в еднакви стаи", пише "Спорт Експрес", като се позовава на Арустамян.

Изданието съобщава още, че Ювентус е избрал хотел в близост до стадиона, а не в луксозен такъв. Роналдо е дошъл в Москва съпровождан от трима охранители: клубен, личен и от застраховката. Служителите по сигурността са дошли в руската столица няколко седмици преди мача и са разработили маршрутите на Ювентус из града: летище, хотел, стадион. Как Роналдо промени Ювентус изцяло вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама