Ето кога Гризман ще стане играч на Барселона


Ето кога Гризман ще стане играч на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

7094 0

Драмата около Антоан Гризман е близо до това да бъде разрешена. Ръководството на Барселона няма да остави френския ас да очаква трансфера си дълго, след като вече вбеси достатъчно ръководството на Атлетико. Според информация на вестник "Спорт", каталунците ще активират калузата за откупуване на нападателя до 72 часа.

Заложената сума в контракта е 120 милиона евро, но Барселона търси всякакви начини да не плаща парите накуп, а да разсрочи вноските. Дори да се разделят на две обаче, сумата ще набъбне до 146 милиона евро, пишат испанските медии. Каталунците ще решат в близките два дни какво ще правят и ще внесат сумата в испанската федерация, която ще разреши трансфера официално.

Както е известно, Антоан Гризман отказа да се яви на лятната подготовка на Атлетико, тъй като вече очакваше да е играч на Барселона и отдавна обяви, че е изиграл последния си мач с екипа на "дюшекчиите". Междувременно обаче от столични клуб разкриха шокиращи подробности за контакта между Барса и Гризман (подробности четете тук).

Очаква се до края на седмицата френският ас да се присъедини към новите си съотборници, а Барселона да се насочи към трансфера на Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички