Легенда на Барса: Не искам Неймар, а Гризман, двама защитници и нападател


Легенда на Барса: Не искам Неймар, а Гризман, двама защитници и нападател
Снимка: Guliver/GettyImages

4888 0

Легендата на Барселона Франсиско „Лобо” Караско бе повече от категоричен, че не желае бившата звезда на каталунците Неймар да се завръща в отбора. Караско подчерта, че тимът се нуждае от Антоан Гризман, двама защитници и един нападател, за да бъде успешен през следващия сезон.

"Не искам Неймар да се връща", заяви твърдо Лобо пред El Chiringuito. "Искам Гризман, централен бранител, ляв защитник и централен нападател. Това са моите виждания и те няма да се променят, независимо дали съм Бартомеу, Меси, спортния директор или треньора", добави още той.

"С привличането на Неймар, Барса ще загуби дори повече в защита", смята Караско. През последните седмици се говори все по-усилено за това, че бразилецът може да се завърне на "Камп Ноу", а това предизвика противоречиви реакции.

Припомняме, че вчера в Барселона се разрасна скандал в ръководството относно трансферната политика на отбора (подробности четете тук), а днес се появиха още големи разкрития в Каталуния относно това как се уволняват треньори в Барселона (четете тук).

Междувременно играч на Барселона се обяви в защита на Неймар и отправи призив да бъде върнат на "Камп Ноу" - подробности вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички